Monster aan

op de TX44

Twee belevenissen in een cruise voor jong en oud!

Dagje Texel met de hond

Je laat je hond liever niet de hele dag alleen als je een dagje Texel gaat doen. En dat hoeft ook helemaal niet! Op Texel is namelijk behoorlijk veel te doen, waarbij je viervoeter gewoon mee kan! Gezellig voor zowel de hond als het baasje, dat zich geen zorgen hoeft te maken. Op de veerboot van Den Helder naar Texel (en retour) mag je hond sowieso gratis mee.

Mee op de boot

De TX44 rondvaartboot is prima geschikt om de hond mee te nemen aan boord. Er zijn waterbakken aanwezig en voldoende ruimte bij de zitjes. Niet zelden zien we honden genietend rondkijken met de wind door de haren!

Hond op de boot

Wandelen

Texel is bosrijk en kent vele natuurgebieden. Hier is het heerlijk wandelen met je viervoeter. Vaak is het hier ook in het zomerseizoen nog heerlijk rustig! Ook in de duinen en op de stranden kan de hond genieten van een dagje Texel!

Juttersmuseum Flora

De meest bijzondere objecten spoelen aan op Texel en komen samen met allerlei andere bezienswaardigheden terecht in Juttersmuseum Flora in De Koog. Het museum is deels binnen en deels buiten ingericht en prima geschikt om je hond mee naar toe te nemen.

Dorpen en horeca

In de dorpen kun je ook gerust rondkijken met de hond aan je zijde. Let wel op dat het er druk kan worden en niet elke hond houdt daarvan. Vooral als er markten worden gehouden, kan er een file van mensen ontstaan. Gezellig, maar niet per se diervriendelijk. Ook bij de meeste horeca mag je hond gewoon mee, maar er zijn wel uitzonderingen, dus let wel altijd even op wat de regels zijn.

Veilig aan boord

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard voldoet ons schip aan de veiligheidsvoorschriften van de scheepvaartinspectie. Vanwege de hoge reling is ons schip ook veilig voor kinderen.

  • U kunt bij ons pinnen
  • Honden zijn welkom
  • Rolstoel? Wees welkom!