Monster aan

op de TX44

Twee unieke ervaringen in een cruise voor jong en oud!

Zeehonden spotten vanaf Texel

We vertrekken vanuit de mooie vissershaven van Oudeschild. Vandaar varen we via de Waddenzee en het Marsdiep eerst naar zandplaat Noorderhaaks, door Texelaars De Razende Bol genoemd. Dit bijzondere stukje ongerepte natuur is een hoogwatervluchtplaats voor vogels én een belangrijke rustplaats voor zeehonden. Vanaf het dek kun je ze zien liggen op de wadplaten én mooie foto’s maken!

Rondvaart marinehaven Den Helder

Op de terugweg varen we door de grootste marinehaven van Europa: Den Helder. Een unieke kans om deze vanaf het water te bewonderen! Aansluitend varen we weer terug naar Oudeschild op Texel. Het hele vaaravontuur duurt zo’n twee uur. Onderweg hoor je allerlei interessante wetenswaardigheden over de Waddenzee, de zeehonden en de marinehaven.

Lekker binnen óf aan dek

Tijdens de cruise bij ons aan boord hoef je absoluut geen honger, dorst of kou te lijden! Want in onze onlangs geheel gerestylde salon met 125 zitplaatsen zit je lekker warm.(dit aantal is nu gereduceerd naar minder zitplaatsen i.v.m. met het covid-19 virus) Mooi weer? Dan zit je natuurlijk buiten – helemaal een met de natuur – op ons fraaie zonnedek . Zin in een drankje of een hapje? Dankzij onze horecaservice kom je aan boord niets tekort.

Iedereen kan mee zeehonden spotten!

  • Rolstoelvriendelijk
  • Hond mag mee
  • U kunt pinnen
  • Binnen of buiten zitten, dus we varen bijna altijd uit!

Alvast reserveren?

Reserveren voor deze zeehondentocht mag, maar hoeft niet perse. Wij hebben de grootste boot voor Zeehonden spotten en hebben meestal nog wel ruimte. Wilt u zeker zijn van een plekje dan kunt u hier online reserveren of bellen.

 

Veilig aan boord

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard voldoet ons schip aan de veiligheidsvoorschriften van de scheepvaartinspectie. Vanwege de hoge reling is ons schip ook veilig voor kinderen.

  • U kunt bij ons pinnen
  • Honden zijn welkom
  • Rolstoel? Wees welkom!