Monster aan

op de TX44

Ook aan boord een zee van ruimte!

Dé boottocht op Texel voor zeehonden en de marinehaven

Voor een super leuke boottocht van 2 uur op Texel, inclusief zeehonden kijken op zandplaat de Razende Bol, een bezoek aan marinehaven Den Helder en veel interessante informatie aan boord!

Wilt u zeker zijn van een plaats aan boord? Reserveer dan via onderstaande knop of bel ons. Meestal is er voldoende plaats dus reserveren is niet noodzakelijk. Alvast kijken? Virtuele tour!

Je kan veilig met ons mee!

Bekijk hoe wij het aan boord hebben geregeld:

Meteen reserveren

Tel: +31(0)222-700219   /  06 254 52 498

U bent van harte welkom bij ons aan boord!

  • U kunt bij ons pinnen
  • Honden zijn welkom
  • Rolstoel? Wees welkom!

Tochten / Highlights

Zeehonden & meer

We gaan o.a. zeehonden spotten op de Razende Bol en naar de Marinehaven Den Helder!

Bekijk >

Feesten en Partijen

Vier uw feest aan boord van de TX44!

Bekijk >

Zomeravondcruises 2020

Bekijk >

Wat zeggen onze gasten?

De historie van de TX44

Het schip is 35 meter lang en 8,20 breed. Er staan 2 milieuvriendelijke motoren in van elk 450pk.

Het schip is gebouwd in 1949 als veerboot "Dockyard VII". Ruim 1300 mensen konden daarmee worden vervoerd. Het schip was aan beide zijden voorzien van twee kleppen, welke - afhankelijk van de aanlegzijde - op het ponton konden worden neergelaten. Binnen enkele minuten konden alle passagiers het schip verlaten.

In latere tijden is de TX44 omgebouwd voor het gebruik voor Zeehonden / Robben tochten op met als ligplaats Oudechild op Texel. Het schip is grondig verbouwd in 2006 en de laatste verbouwing heeft dit voorjaar van 2019 plaatsgevonden. In het schip kunnen 125 personen in de verwarmde salon plaatsnemen en 125 op het bovendek.

Laatste bericht op Facebook

DEZE WEEK CRUISEN WE OP W
Profiel foto
Erik & Karin

DEZE WEEK CRUISEN WE OP WOENSDAG, ZATERDAG EN ZONDAG.

Het weersverwachtingen lijken weer goed, dus deze week cruisen we op woensdag 2 december, zaterdag 5 december en zondag 6 december. Wij hebben een gezellige verwarmde salon van waaruit u prachtig de zeehonden kunt zien op "de razende bol" en de prachtige schepen in de marinehaven van Den Helder. Maar u mag natuurlijk ook naar ons ruime bovendek om alles nog beter te kunnen zien. Wij vertrekken om 13.00 uur. U kunt reserveren op onze site www.tx44.nl of gewoon even bellen op 0222-700219

Geplaatst op: 30-11-2020

Veilig aan boord

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard voldoet ons schip aan de veiligheidsvoorschriften van de scheepvaartinspectie. Vanwege de hoge reling is ons schip ook veilig voor kinderen.

  • U kunt bij ons pinnen
  • Honden zijn welkom
  • Rolstoel? Wees welkom!